Det blev en kort deltagelse i årets landspokalturnering (Santander Cup). Begge hold spilledes hjemme i går mod højere rangerende hold. Damerne lage ude mod Tornby IF, det viste sig at holdet var væsentlig mere slidte efter weekendens cup deltagelse end antaget. Ålbæk gik til pausen bagud 7-12 og trods at holdet på ingen måde havde ramt niveauet, var der ingen der følte at denne kamp ikke kunne vendes. Desværre blev småskaderne fra weekend til skader og kræfterne og energien ebbede ud i takt med tiden. Gæsternes Christina Lund var godt spillende og førte sit hold an i sejren på 15-23, og var måske også eneste der viste at holdet i sidste sæson var i 3.division.

Herreholdet stod overfor sin hidtil største udfordring. Det nyoprykkede serie 2 hold tog hjemme imod Fjerritslev IF. Der var tilskuere der gerne ville have fløjtet kampen af efter ét minut, her førte Ålbæk nemlig 1-0, og det var den eneste føring i kampen. Ålbæk fulgte dog rigtig godt med i de første 25 minutter hvor stillingen var 5-7, ikke mindst pga godt målmandsspil af Kenneth Jørgensen i Ålbæks mål. Mod slutningen af  halvlegen løb gæsterne hurtigt og scorede yderligere tre gange. Efter pausen fulgte hjemmeholdet godt med i starten hvorefter gæsterne igen var utrolig hurtigt fremme ad banen og specielt Magnus Kronborg gav ålbækkerne udfordringer. Kronborg blev topscorer med 8 rene kasser. Den var en rigtig god træningslektion