Ålbæk HKs serie 1 damer leverede onsdag aften en katastrofal 1.halvleg mod serie 1 kollegaerne fra Brønderslev IF – om det var statistikken in mente, hvor vi “plejer” at vinde over BI i 1.runde af landspokalturneringen skal være usagt, men koncentrationen var ikke tilstede. Holdet spillede  sig fint igennem, men misbrugte selv de største chancer og måtte gå til pausen bagud 5-15.
2.halvleg var et spørgsmål om at genfinde selvrespekten, og uden at man var i nærheden af niveauet fra forrige weekend. Halvlegen blev vundet 11-8 og derved kunne man trods alt forlade banen med oprejst pande, trods nederlaget på 16-23.

Ålbæk HKs serie 3 herre var under-dog i pokalkampen mod Sæby HKs serie 1 hold. Ålbæk gik dog frisk til sagen – selv om holdet mangler 4-5 træningskampe i forhold til tidligere år – og spillede lige op med gæsterne de første 20 minutter. De sidste 10 minutter af halvlegen, blev holdet dog hurtigt straffe for tekniske fejl i angrebet, og Sæby kunne gå til pausen med en sikker føring på 7-14.
Ålbæk kom bedst på banen efter pausen og fik reduceret til 12-16.
Daniel og Mikkel Nielsen tog atter over for gæsterne og Sæby vandt kampen 18-26.
Trods nederlaget var der tilfredshed med kampens afvikling i de blås omklædningsrum, hvor nogle spillede sæsonens første kamp.

Såvel damerne som herrerne overgår nu til Jysk Cup.