Ålbæk HKs Jyllandsserie Damer gæstede onsdag aften FFI, hvor hjemmeholdet kom bedst fra start og hurtigt bragte sig for 4-1. Ålbæk kom med i kampen og fik udlignet til stillingen 7-7, hvorefter hjemmeholdet atter kom i front og kunne gå til pausen med en føring på 14-9.  Ålbæk lignede mest af alt et hold der manglede motivation og vilje. Begge dele fandt holdet dog senere.

FFI fortsat med samme spil efter pausen og bragte sig foran med hele 18-11. Dette fik imidlertid Ålbæk til at vågne til dåd, holdet begyndte at få tempo i spillet. De 7 måls afstand blev hentet midt i 2.halvleg og godt et minut før tid bragte Ålbæk sig foran for første gang i kampen med stillingen 30-31. I det efterfølgende angreb erobrede ÅHKs forsvar bolden, hvorefter den der var kommet i boldbesiddelse bliver skubbet ind i feltet, og mod alt forventning er det hjemmeholdet der får frikastet. I det efterfølgende angreb laver FFI spilleren en klokke-klar angrebsfejl på to forsvarsspillere der står udenfor feltet. Men i stedet for angrebsfejl bliver der dømt straffekast !!!
FFI udligner til kampens slutresultat 31-31

Den tidligere Ålbækker Cathia Gaardbo i gennembrud (Ålbæk i orange udebanetøj).