Kenneth Jørgensen leverede pragtkamp i målet.

Ålbæk HKs serie 2 herrer – der er nyoprykker til sæsonen – kom ikke i kamp i 1.spillerunde, idet Bagterp IF trak deres hold ud af turneringen. Første kamp blev derfor søndag den 7.oktober hjemme mod rækkens formodede tophold fra den nye sammenslutning Horne/Hirtshals Håndbold.   Bortset fra scoringen til 1-0 var det gæsterne der kom bedst fra start og havde det ikke været for en velspillende Kenneth Jørgensen i Ålbæks mål, kunne gæsterne have været foran med meget mere end de 9-12 som måltavlen viste ved pausen.

Hjemmeholdet var uden sine to normale centerspillere og i den anledning var hvervet lagt i hænderne på ÅHKs nye spiller Andreas Krogh, der er kommet til fra Thyborøn HK. Andreas brugte således de første 30 minutter til at spille sig ind og hjemmeholdet løftede niveauet i 2.halvleg og fik kontakt med HHH. Midt i 2.halvleg bragte gæsterne sig atter i front med 3-4 mål. Ålbæk kom stærk tilbage og udlignede til 20-20 ét minut før tid. HHHs topscorer Alex Jørgensen fik i kampens sidste sekunder muligheden for at scorer sit 10. mål, men Kenneth “man-of-the-match” Jørgensen nappede skuddet og ÅHK kunne sætte det ene point ind på bogen.