Optakten til damernes kamp i Jyllandsserien mod Hjørring Håndbold var absolut ikke den bedste, da 4-5 spillere var ude pga skader og arbejde og dermed faldt gameplanen til jorden. Sofie Nielsen tilbød sin hjælp og Katrine Thomsen fik comeback i marken, herved var der mønstret 9 spillere og der blev lavet et nyt set up for kampen.

De senere års kampe med Hjørring, har oftest budt på meget få scoringer i de første 40-45 minutter og den kamp blev som ventet ikke meget anderledes. Hjemmeholdet fik en rigtig god start på kampen, hvor forsvaret stod rigtig godt og Sofie bød ind med flere redninger. Efter 20 minutter i 1.halvleg havde Ålbæk bragt sig på 8-4 og havde momentum, men – først trådte Anne Petersen over på foden og kort efter blev Astrid Hjortlund tacklet fra siden i et hopskud, hvorefter hun lader uheldigt og slår hovedet i gulvet – dermed var holdet pludselig uden udskiftningsspillere. En af holdets tidligere spillere Karina Jørgensen, der har været væk det seneste 1 1/2 år pga turer med Skoleskibet og Dannebrog, var blandt publikum, og med lidt lånte sko og udstyr sprang hun hurtigt til. “Sømanden” var i fin fysisk form og gjorde et godt indhop. Ålbæk holdt en 3-måls afstand ved pausen.

2.halvleg blev måske ikke verdens flotteste håndboldspil, men Ålbæk mødte gæsterne højt på banen, og det bevirkede lidt flere tekniske fejl hos Hjørring end måske normalt set. Ålbæk kom op på en 6 måls føring, og ALLE leverede en rigtig flot og vilje præget indsat. Gæsterne vandt som ventet de sidste 10 minutter af kampen og var kun bagud med to mål kort før tid, men Ålbæk havde viljen og heldet til at bringe sejren i hus med resultatet 19-16.

Med sejren til Ålbæk og AASIFs nederlag til Dronninglund er det nu afgjort at kampen den 9.december i Gigantium bliver afgørende. Forinden har Ålbæk en Jysk Cup kamp på torsdag ude mod Øland og lørdag turneringskamp hjemme mod Taars/Ugilt.