Ålbæk HKs serie 1 damer spillede sæsonens 2.kamp mandag aften på udebane mod Skibsby/Højene. Ålbæk kom aldrig ind i kampen, holdet vadede rundt i tekniske fejl og tog generelt de forkerte beslutninger. De to hold kunne gå til pausen med stillingen 8-8, og man var i forventning om at der kommer gang i spillet i 2.halvleg. Desværre var to spillere blevet skadet i 1.halvleg og kunne ikke medvirke retsten af kampen. Forsvarsmæssigt var det dog nogen lunde, selv om der blev prøvet flere forskellige opstillinger på et nyt 3ér par. Imer kun som en af de få være tilfreds denne aften, hvor hun bl.a. reddede 3 ud af 4 straffekast. Angrebet kom aldrig i gang, dvs man tilspillede sig mange chancer ud af ingenting, men afslutningerne var direkte manglende – bedre held næste gang.