Ålbæk HKs Jyllandsserie damer spillede lørdag sæsonens sidste kamp hjemme mod Tornby IF.

Gæsterne skulle vinde kampen for at sikre sig oprykningen til 3.division, mens Ålbæk´s rolle i rækken er udspillet for denne omgang. Dette hindre dog ikke hjemmeholdet i at give gæsterne kamp til stregen.
Ålbæk fulgte godt med i 1.halvleg, desværre blev Signe Christensen ramt af en skade og måtte bæres fra banen og senere til undersøgelse på Hjørring Syghus. Trods kun 20 minutters spilletid, var Signe på det tidspunkt kampens topscorer med 5 rene mål. Holdet var lidt ramt af uheldet og gæsterne kunne gå til pausen foran 11-13.

Trods at Ålbæk igen-igen var reduceret til 8 spillere leverede holdet en rigtig flot kamp og fulgte med gæsterne til stillingen 21-23. I forsøget på at nå helt op stressede man lidt for maget og Tornby slog i stedet kontra og vandt 21-26 og gæsterne brød i vild jubel over en fortjent oprykning.

Vi ønsker Tornby tillykke med oprykningen og er lidt ærgerlige over vi må rykke ned.