I forbindelse med serie 1 damernes hjemmekamp mod AIK Vejgaard, var der indløbet hele 5 afbud til kampen, bla. alle tre spillere der anvendes som centerspillere. En tidligere spiller der ønskede at give en hånd med, måtte alligevel melde afbud nogle timer før kampen. Glæden var derfor ekstra stor da Anna Haugaard trådte ind i Hallen under opvarmningen og således alligevel nåede hjem til kampen.

Hjemmeholdet kom rigtig godt fra start og Ålbæk var foran gennem de første 29 minutter, men gæsterne fik udlignet kort før pausen til stillingen 10-10.  2.halvleg var tilsvarende med ÅHK 1-2 mål foran og hvor gæsterne konstant pustede hjemmeholdet i nakken. Det var således også situationen fem minutter før tid, hvor Vejgaard gik over til 7-6 spil i forsøg på at få hentet Ålbæks føring. Et frisk initiativ, men det gav to scoringer i tomt mål, den sidste sat ind af ÅHKs målvogter Katrine Thomsen, der således kom på scoringslisten og lukkede kampen med stillingen 21-17.