Ålbæk HKs Jyllandsserie damer gæstede søndag eftermiddag Mejlby/Haverslev KFUM IF. Dagens modstander sluttede på 2.pladsen i den anden pulje i efteråret og havde dermed allerede 1 point før dagens kamp.

Ålbæk fik en fantastisk god start på kampen og førte flere gange gennem 1.halvleg bl.a. 1-4 og 5-9, men hver gang kom hjemmeholdet tilbage i kampen bl.a. 11-11. Ålbæk sluttede dog halvlegen bedst ad og kunne gå til pause med en føring på 13-16 efter en meget velspillet 1.halvleg.

Her hjemmeholdets nr. 7 Louise Nielsen der i 1.halvleg gav ÅHKs forsvar problemer.

Efter pausen gik det imidlertid galt for ÅHK, der kun scorede en enkelt gang de første 10 minutter og hjemmeholdet gik fra 13-16 til 19-17. Og som om det ikke var nok, blev Ditte P skadet i starten af 2.halvleg og holdet blev reduceret til 7 spillere, og dermed ingen udskiftningsmuligheder.

Ålbæk kæmpede flot videre og fik hentet hjemmeholdets forspring og bragte sig endda foran med 2 mål, hvor der manglede 10 minutter af kampen. Den manglende udskiftningsmulighed blev kostbar. Energien var ved at være brugt og vi kom til at hænge lidt bagefter, og måtte indkassere 4 udvisninger i slutfasen og se de to point blive i Haverslev med stillingen 27-25.

Skuffelsen var mærkbar i omklædningsrummet efter kampen. Vi havde leveret en rigtig god kamp, men kom desværre ikke på tavlen.

Catrine Christensen leverede sammen med holdkammeraterne en rigtig flot spillet kamp.