For blot 6 dage siden spillede serie 2 herre hjemme mod Sæby og tabte point i sidste sekund da Sæby scorede til 24-25. Dagens kamp der skulle afvikles på en høj hellig fredag aften kl. 20.30, medførte mange afbud i Ålbæk lejren.

Den tidligere FFI krumtap Lars Vangsted, har de seneste sæsoner hygget sig på ÅHKs 2.hold, sagde ja til aftens kamp i serie 2, og sammen med bomstærke Andreas Beck, var der dannet et nyt effektivt 3.er par. Godt forsvars arbejde blev omsat til hurtige kontraangreb med Michael Vestergaard og Rasmus Larsen. Ålbæk var i front gennem første halvleg med 2-3 mål. Sæby kom dog stærkt tilbage og fik reduceret til pausestillingen 11-12.

Ålbæk kom godt fra start i 2.halvleg og bragte sig atter i front. Midt i 2.halvleg fik hjemmeholdet igen reduceret Ålbæks føring til et enkelt mål, og kun en dommerkendelse hindrede Sæby i at udligne på dette tidspunkt.
De blå viste atter stor vilje og fik igen kontrol på kampen, og gennem de sidste 10 minutter var Ålbæk konstant i front med 4-5 mål og vandt kampen 23-28.