Ålbæk HK serie 2 herrer tog hjemme imod Sindal IF, og fik en forrygende start på kampen. Ålbæk bragte sig således foran 8-2 før gæsterne fra Sindal for alvor kom ind i kampen. Sindal fik stille og roligt arbejdet sig ind på Ålbæks føring til 10-8, før Ålbæk på en kontra kunne gå til pausen foran 11-8.

2.halvleg blev en tæt og intens affærer, hvor Ålbæk formåede at holde en afstand på 2-3 mål til gæsterne. Michael Vestergaard og Tobias Sørig spillede begge deres første kampe på 1.holdet i år, og det gav bestemt mere tempo i spillet og flere strenge at spille på.

Mod kampens slutning lavede hjemmeholdet et par tekniske fejl og wupti var stillingen 19-17 og kampen var åben. Med to minutter tilbage blev Ålbæk tildelt to udvisninger og gæsterne et straffekast. Daniel Dige var på pletten og fik viftet bolden forbi mål. Gæsterne fik umiddelbart efter reduceret til 19-18, og da Ålbæk var presset med to mand mindre, nappede Sindal en tynd aflevering og fik en friløber 15 sekunder før tid. Dige var atter på plads og vandt 1:1 duellen til stor jubel og tilfredshed for spillere og publikum. Ålbæk´s Jensen sendte denne gang en lang præcis aflevering afsted til Rasmus Larsen der bankede bolden i nettet til slutstillingen 20-18 blot 1 sekund før tid.

En flot indsats af hele holdet og et par ekstraordinære redninger af Daniel Dige, sikrede således Ålbæk 2 point i sæsonens første hjemmekamp