Ålbæk HKs serie 3 herre spillede lørdag aften topkamp ude mod Strandby/Eling IF. Begge hold var ubesejret efter de tre første runder.
Ålbæk fik en rigtig nervøs start på kampen, og med et hav af tekniske fejl  kom holdet bagud med bl.a. 4-1 og 10-5 og det lignede bestemt ikke nogen topkamp. Ålbæk fik herefter en lidt bedre periode, og kom tilbage i kampen, uden dog på noget tidspunkt at komme op i tempo og niveau fra øvrige kampe. Ålbæk fik reduceret hjemmeholdets føring til en enkelt pind ved halvleg.

Hjemmeholdet startede bedst efter pausen og bragte sig atter foran med 5 mål, hvorefter Ålbæk hentede hjemmeholdet, og Mike Daarbak igen-igen nettede et par gange, og atter bragte SEIF i front. Således fortsatte halvlegen igennem, med et SEIF hold der i dagens kamp havde flere strenge at spille på end Ålbæk. Hjemmeholdet vandt kampen 28-25 og sætter sig derved på 1.pladsen.

SEIF trak ved sæsonstart deres serie 1 hold ud af turneringen. Serie 3 holdet har således oprykningsforbud. Selv om holdet er alt for godt til serie 3, kan de således ikke rykke op før efter forårsturneringen.  Vi sætter vores lidt til at de gør rent bord i resten af kampene, med undtagelse af en enkelt.