Ålbæk HKs serie 1 damer spillede i går sæsonens første træningskamp da Vrå/Børglum IF kom på besøg. Begge hold er nedrykkere fra Jyllandsserien, og som altid ,er der såvel af- som tilgange, og derfor ekstra spændende at komme i gang.  Ålbæk har bla. fået tilgang af målvogteren Mette Landor der desværre blev skadet under opvarmningen. Det betød at den tidligere målvogter Katrine Thomsen, der nu er kommet i marken som stregspiller, måtte tilbage i målet. Hjemmeholdet kunne ikke rigtig finde rytmen i angrebet og der skulle således gå 13 minutter før hjemmeholdet scorede første gang, og derefter kom bedre med i kampen.  Gæsterne kunne gå til pausen foran 7-11. Efter en lidt blød start i 1.halvleg, var det som om begge hold fik banket rusten af og begyndte at finde hinanden bedre. Det blev således en rigtig fin 2.halvleg, hvor gæsterne dog trak det længste strå med en sejr på 20-25. Begge hold fik et godt udbytte af kampen og møde igen til september i Vrå.

ÅHK havde på FB efterlyst tidtagere. Det var derfor ekstra glædeligt at man til kampen i går kunne mønstre et nyt team ved dommerbordet bestående af Lisbeth Weltz Bille, Lisa Knudsen og Johnnie Knudsen.

Kampen var desuden “pænt besøgt” af publikum, hvilket alt andet lige gør det sjovere at spille. TAK for besøget, vi håber at se jer igen.