Eniig har fremsendt følgende meddelelse:

“Opsigelse af ForeningsPartnerskabet med Ålbæk Håndbold Klub –
De mange nye regler, der er indført på elmarkedet den 1.april 2016, og senest Persondataforordningen, har desværre gjort det vanskeligt for foreningerne at hverve nye medlemmer til vores aftale. Det er et vilkår, vi har svært ved at gøre noget ved. Som følge af ændringerne har der de seneste 2 år været en løbende afgang af kunder med produktet ForeningsEl, og mange foreninger har nu vanskeligt ved at leve op til minimumskravet om at have 30 medlemmer tilknyttet ForeningsEl-aftalen.
På den baggrund har vi været nødt til at tage den svære beslutning om at nedlægge vores ForeningsEl-koncept, hvilket betyder, at vi desværre har besluttet at ophæve samarbejdet.”

Det skal nævnes at aftalen udløber 1.maj 2019, og at de der er tilknyttet ÅHKs ForeningsEl, fra denne dato overføres til PuljeEl, hvor prisen er den samme som de har i dag.

I Ålbæk HK har været meget glade for aftalen og beklager denne udvikling, men benytter lejligheden til at sige (Energinord) eniig Tak for et udbytterigt og godt samarbejde.