Ålbæk HKs serie 2 herre gæstede søndag Sindal, blot 4 dage efter de to hold mødtes i det første opgør hvor gæsterne fra Sindal vandt med hele 21 mål (11-32), og hvor gæsterne mente det grænsede sig til det usportslige at holdet var med i rækken. Vi mener bestemt også det er trælst ikke at have samme styrke da nogen er stoppet eller flyttet fra byen. Modsat er vi til gengæld stolte af nogle helt nye spillere der tager kampen op, og den gode stemning der er på holdet.
Målsætningen til dagens kamp var således at scorer flere mål end sidste kampe, altså over 11 – og om muligt at modstanderne scorede mindre end de 32 gange.

Ålbæk leverede en rigtig flot 1.halvleg og kunne gå til pausen med stillingen 12-10. Vi var nok lidt for selvtilfredse i pausen og kom ikke tændte nok på banen efter pausen, hvor Sindal scorede fem gange i træk før vi atter kom med i kampen. Midt i halvlegen fik vi hentet lidt af forspringet, uden der dog blev tvivl om resultatet, sidst i kampen gik det dog lidt for hurtigt med hjemmeholdets scoringer og måltavlen efter de 6o minutter viste 30-20.  Holdet havde dermed indfriet begge målsætninger og stemningen var som om holdet havde vundet.