Ålbæk HKs jyllandsserie damer har fået endnu en forstærkning til holdet. Cathia Gaardbo skifter fra FFI til ÅHK, og i Ålbæk er der meget stor tilfredshed med at få den hårdt skydende back med på holdet. Dameholdet har de seneste par år haft få spillere med skudstyrke fra distancen.

Som tidligere nævnt vender Chanette Gammelgaard ligeledes tilbage til ÅHK.  Efter 5 år i Aalborg er adressen atter rykket nordpå. Hun er tilsvarende en spiller der kan skyde udefra. Chanette er pt på tjeneste i udlandet, og det tager lidt tid før hun er klar til at tørne ud for de blå,  hendes hjemrejse er udsat til slutningen af november. Tilsvarende er Catrine Christensen først hjemme fra job i udlandet, med udgangen af oktober måned, mens Mette Pedersen efter veloverstået fødsel, først forventes tilbage sidst på året.

Mens der er kommet to spillere til, er der også to spillere der er stoppet på holdet. Ditte Pedersen og Karina Jørgensen har pga henholdsvis familieforøgelse og arbejde valgt ikke at spille i den kommende sæson.
Sofie Pedersen der blev korsbåndsskadet for 12 måneder siden, er ligeledes stærkt på vej tilbage.