Ålbæk HKs damer i Jyllandsserien spillede fredag aften hjemme mod topholdet fra Thy Håndbold. ÅHK kom godt fra start og førte 6-5 efter 11 minutter, holdet tilspillede sig fortsat store chancer men desværre blev de ikke udnyttet og der skulle gå 18 minutter før den næste bold kom i nettet, hvilket var til pause stillingen 7-9. I de 18 minutters scoringspause stod forsvaret rigtigt godt og holdt gæsternes scoringer nede. 10 sekunder før halvlegen er slut får ÅHK tildelt et frikast, og der er mulighed for en kontraafslutning. En af gæsternes spiller forhindre imidlertid frikastet – og slipper med en påtale, det fik hjemmeholdets bænk op af stolene. Der er ganske enkelt rødt kort til den pågældende.

Ålbæk indleder også 2.halvleg med god håndbold, og følger således med gæsterne til stillingen 17-18 med ti minutter tilbage af kampen. Efter en rigtig god indsats var kræfterne desværre brugte, og gæsterne kunne i slutfasen kører kampen hjem, med en sejr på 19-24. Ålbæk leverede således en rigtig god kamp, men det rakte desværre ikke til point.

Serie 4 damer kom desværre ikke i kamp ved lørdagens hjemmestævne da FFI ikke kunne stille hold til kampen.