Efter nedrykningen til serie 1, tog ÅHKs damer huld på den nye sæson med en udebane kamp mod HK89 Båndbyerne i Storvorde. Efter alt at dømme den første kamp mellem de to klubber. Hjemmeholdet er oprykker fra serie 2, men det var ikke til at se i kampens start og hjemmeholdet bragte sig foran 4-0 efter de første 5 minutters spil. Det lykkedes hjemmeholdet at trække tempoet ud af kampen, det lykkedes Ålbæk at komme tilbage og bringe sig foran 5-11. På et tidspunkt var Ålbæk foran med 10 mål, men bedst som de blå tog en slapper midt i 2.halvleg, bragte hjemmeholdet sig tilbage i kampen og fik reduceret ÅHKs forspring til tre mål. Ålbæk svarede igen og bragte sig atter sikkert foran og kunne vinde kampen 24-30 og fik dermed en god start på den nye sæson.

Serie 3 herre der ligeledes er nedrykker, fik tilsvarende en god start på sæsonen da holdet vandt lokalopgøret ude mod Jerup med hele 11-22. Derimod måtte et stærkt afbudsramt serie 4 hold se sig besejret 29-18 ude mod Hirtshals.