Ålbæk HKs Jyllandsserie damer spillede søndag eftermiddag hjemme mod Hjørring Håndbold.
Kampen i Hjørring endte uafgjort 26-26 efter Ålbæk havde ført med 2 mål to minutter før tid, derfor var der optimisme før dagens hjemmekamp.

Ålbæk kom dog rigtig skidt fra start, med langsomt og usikkert spil og med gæsterne i front 5-10 midt i 1.halvleg. Det lykkedes holdet at kæmpe sig tilbage i kampen og reducere til pausestillingen 11-13.

Hjemmeholdet kom rigtig godt på banen efter pausen, og 8 minutter ind i 2.halvleg kom holdet foran for første gang med 15-14. Ti minutter senere var det atter Hjørring der kom i front med stillingen 18-19.
Herefter meldte de tekniske fejl sig atter, tydeligt at holdet kun har haft en enkelt træning i februar og har pt svært med at finde tempoet i spillet. Det blev ikke bedre 10 minutter før tid, hvor Kiki Holm Jørgensen måtte forlade banen med en fiberskadet i lægmusklen, netop som hun skulle til at afslutte på en kontra. Gæsterne øgede stille og roligt, og et skuffet Ålbæk mandskab måtte se sig besejret 24-29.

Resultatet betyder at Hjørring har bragt sig i sikkerhed, mens Ålbæk og Vrå kommer til at dyste om den mindre attraktive plads. Vrå/Børglum vandt dagens opgør hjemme mod Svenstrup og overlader dermed sidste pladsen til Ålbæk. Kravet til Ålbæk er således en sejr på onsdag, hvor netop Vrå/Børglum gæster Ålbæk Idrætscenter.