Ålbæk HKs serie 2 herre spillede hjemme mod Sæby HK i en dejlig herrekamp der var yderst jævnbyrdig fra start til slut.

Gæsterne fik lidt af overtaget midt i 1.halvleg, hvor Nicolae Florea gav hjemmeholdets forsvar problemer og dermed fik skabt en lille afstand på 3-4 mål. Ålbæk fik bedre fat og reducerede afstanden, og fik endda udlignet Sæbys føring. En friløber bragte dog gæsterne foran 13-14 ved pausen.

2.halvleg blev atter en tæt omgang, hvor der blev kæmpet om hver bold. Holdet har løftet sig ved at spillere som Rasmus Larsen, Mathias Jakobsen og Jens Chr. Rolin nu tager meget mere ansvar i kampene.

Ålbæk førte 29-28 da Sæby udlignede til 29-29 blot 20 sekunder før tid. Det efterfølgende angreb fik Ålbæk tilkæmpet sig et straffekast blot 2 sekunder før tid, og dermed igen muligheden for begge point. Ellers så scoringssikker Michael Vestergaard, fik da også trukket  Sæby´s velspillende keeper ned i den ene side, mens bolden desværre gik over overliggeren i modsatte side.
Dermed sluttede kampen 29-29.

Trods skuffelsen over ikke at få begge point, når man var så tæt på, lyste selvfølgelig ud af spillerne efterfølgende.  Men holdet kan dog være meget tilfreds med indsatsen i dagens kamp.

Serie 4 herre kom ud og løbe lidt, med et væsentligt yngre mandskab fra Lendum. Bagud 10-13 ved pausen og 16-21 midt i 2.halvleg formåede holdet trods alt at skabe spænding om resultatet, men måtte dog se sig besejret 23-24.