Ålbæk HKs herre i serie 2 tabte sæsonens sidste kamp fredag aften i Tornby. Holdet har haft en vanskelig sæson efter hele 6 spillere fra forrige sæson valgte at stoppe/holde pause pga. familieforøgelse, skade, fraflytning, byggeprojekt og dåbsattesten. Det ramte således holdet på samme tid. 3 af spillerne er heldigvis den seneste måned mere eller mindre vendt tilbage.

Holdet blev til sæsonstart reddet af 4 nye spillere, hvoraf 3 aldrig tidligere har spillet håndbold. Der er rigtig mange ting der skal læres såvel teknisk, taktisk og måske ikke mindst reglerne – hvilket har medført en del utilsigtet udvisninger. Tak for jeres indsats. I har kæmpet videre, været tilstede næsten hver gang – respekt for jer.

Det har ligeledes været en sæson hvor mange af de tilbageværende spillere har måtte spille nye pladser og tager nye opgaver i forsvaret.  Serie 2 bliver i næste sæson til serie 3, og ingen tvivl om at holdet her vil udvikles og vende tilbage.

Hvis der har manglet noget spillemæssigt, har stemningen og hyggen på holdet derimod ikke været bedre i rigtig mange år – det sociale og fællesskabet er således rykket flere rækker op.