Ålbæk HKs serie 2 herrer indledte håndboldåret den 2.januar, med en kamp i 3.runde af Jysk Cup, på hjemmebane mod det nyoprykkede Jyllandsserie hold fra Ø. Brønderslev IF.

Gæsterne startede i et for Ålbæk, rasende højt tempo, og med overvægt i fysik og bragte holdet sig hurtigt foran 2-10 og havde lavet en for dem ønskelig start, hvor specielt Jacob Stavad gav Ålbæk forsvaret problemer. Ålbæk lavede lidt for mange fejl i angrebet, hvilket hurtigt blev omsat til effektive kontraangreb og stillingen ved pausen var 8-19. Et formationsskifte til 5-1 viste sig at være til stor gene for gæsternes angrebsspil og da Ålbæk samtidig i 2.halvleg blev bedre til lange angreb og mere  omgang med bolden, og ikke mindst en flot fight af alle mand, ja – så lykkedes det at spille 11-11 i 2.halvleg, men selvfølgelig med et samlet nederlag på 19-30.