Ålbæk HKs serie 2 herrer tog hjemme imod Bindslev/Tversted IF og det blev fra start til slut en utrolig tæt og spændende kamp.

Som nævnt i et andet indlæg, måtte Kurt Thomsen desværre en tur på sygehuset, hvilket betød at Karsten Mikkelsen måtte dømme kampen alene, samt fire andre kampe. Vanskelig betingelser, men når de farvede briller er lagt på hylden, var tingene nok rimeligt fordelt.

Efter en tæt og underholdene 1.halvleg kunne holdene gå til pausen med stillingen 13-13. Mod slutningen af 2.halvleg fik Ålbæk skabt en lille føring på 25-23 og i de følgende minutter missede holdet to 100% chancer, samt følte sig snyt for et klokkeklart straffekast. Med 2-3 mål her, ville det måske have knækket gæsterne. Bindslev sprang op af sækken og bragte sig 12 sekunder før tid foran 25-26. Et vildt soloangreb af Michael Vestergaard sluttede med en scoring 2 sekunder før tid til 26-26. Ved opgiver kastet havde BTI spillerne nok ret i, at det ikke var alle Ålbæk spillerne der var på den rigtige side at midterlinjen. En god og underholdene kamp sluttede således 26-26

De to klubbers 2.hold i serie 4 gav ligeledes hinanden en lige 1.halvleg. Efter pausen var det dog Ålbæk der trak fra og fik en sikker sejr på 29-21.