Ålbæk HKs serie 2 herre fik igen en mindre heldig optakt til kampen, da der på kampdagen indløb 3 afbud. Således måtte holdet igen stille med kun 8 spillere.
Ålbæk fik dog en rigtig fin start på kampen, bragte sig foran 4-0 for herefter at gå totalt i stå. Man mistede ganske enkelt koncentrationen og åbnede en adventskalender med tekniske fejl.
Stillingen ved pausen var således 10-11 og det var på ingen måde en seværdig håndboldkamp, men man var i fuld forventning om at holdet ville få gang i spillet. Lad det være sagt med det samme – det kom der aldrig. Ålbæk halsede bagefter hjemmeholdet gennem 2.halvleg, og det blev ikke bedre da en spiller midt i 2.halvleg fik sin 3.udvisning og derved rødt kort. Hvad der måske ikke var der i spil denne dag, var der derimod i fight, hvilket holdt Ålbæk inde i kampen. Hjemmeholdet var i angreb kort før tid med stillingen 22-21 og valgte en hurtig afslutning 20 sekunder før tid. Skuddet blev rettet af og Ålbæk fik muligheden for det ene point, men det var og blev ikke dagen for de blå – kampen sluttede 22-21.