Begge ÅHKs herre hold skulle i dag en tur til Sindal. Serie 2 herrer er fortsat hårdt afbudsramte. Nicki Olesen der har været ude med en skade, var i dag tilbage og spillede sæsones første turneringskamp, og hvilken en af slagsen. 10 kasser blev det til for en af de savnede spiller, og det var stærkt medvirkende til at det hele vejen igennem blev en tæt kamp.

Få sekunder før tid var stillingen 24-23 og Ålbæk fik en friløber og mulighed for det ene point – som man nok også havde fortjent. Desværre blev chancen misbrugt, og i det efterfølgende helbane pres fik Sindal i stedet scoret i absolut sidste sekund til 25-23.

En fin indsats blev desværre ikke belønnet med point. Holdets næste opgave er onsdag aften på hjemmebane hvor Sæby HK kommer på besøg i første runde af Jysk Cup.

Serie 4 herrer der dels pga nogle spillere er gået på pension, samt at man må afgive spillere til serie 2, ikke har kunne stille hold til de to første kampe. Det lykkedes i 3. og afgørende forsøg. Trods overvægt i spil, blev det ligeledes en tæt affære, her var det dog Ålbæk der trak det længste strå og vandt kampen 11-12