Ålbæk HKs herre spilledes onsdag aften hjemme mod Vrensted IF, i 2.runde af Landspokalturneringen Santander Cup. For gæsternes Frederik Elbro blev kampen kun på 2.18 minutter. Ålbæk lavede et velspillet angreb der sendte fløjen Jens Chr. Rolin i fri position, Elbro sendte Rolin på en hvirveltur, hvilket øjeblikkeligt blev takseret til direkte rødt kort. Trods scoring på det efterfølgende straffekast, var det gæsterne der kom bedst fra start og bragte sig på 1-4, herefter kom hjemmeholdet bedre med og fik udlignet til 7-7. Gæsternes Malthe Carstensen gav Ålbæk forsvaret udfodringer, scorede 4 af gæsternes 5 mål inden pausen og bragte sit hold foran til pausen med 8-12. I en halvleg hvor Ålbæk også tillod sig at misbruge 3 straffekast.

Efter pausen kom hjemmeholdet på banen med ny energi,  især Michael Vestergaard fandt bedre vej til netmaskerne. Efter 40 minutters spil var stillingen således 13-13 og med undtagelse af et enkelt straffekastmål, havde man således holdt gæsternes Malthe Carstensen og Thim Christensen væk fra scoringer.

De følgende 8-10 minutter var hjemmeholdet næsten konstant en mand i undertal, trætheden var begyndt at melde sig, og man kom lige en postegang for sent, i flere tilfælde. Det lykkedes dog at holde stillingen i den periode og efterfølgende bringe sig foran 18-17. De to hold gav hinanden en rigtig god fight, hvor Ålbæk holdt sig ét mål foran gæsterne.

De sidste minutter foregik på ét mål – Ålbæks. Med knap to minutter tilbage af kampen fik Ålbæk en udvisning, der blev kæmpet rigtig godt i forsvaret, hvilket 34 sekunder før tid kostede yderligere en udvisning. Vestbjerg havde i den fase to 100% chancer, Kenneth Jørgensen var på plads i Ålbæk målet,  og fik flot reddet begge forsøg, og derved hindrede en omkamp.

Der var stor tilfredshed og stemning i hjemmeholdets omklædningsrum, efter holdet havde sikret sig adgang til 3.runde af pokalturneringen, hvilket ikke er sket i rigtig mange år.