Efter onsdagens hjemmekamp mod Tornby IF, hvor ÅHKs serie 2 herre måtte se begge point forsvinde i slutfasen – efter føring gennem hele 2.halvleg. Søndagens udekamp mod Tornby blev atter et meget tæt opgør, hvor stillingen ved pausen var 11-11. Det var dog hjemmeholdet der i denne kamp var foran med 1-2 mål gennem 2.halvleg, og Ålbæk der i slutfasen fik bragt sig foran med 21-22. Desværre blev der atter begået et straffekast i de dødende sekunder og hjemmeholdet udlignede til slutresultatet 22-22. Set over hele kampen, nok et retfærdigt resultat, kampen ramte dog på ingen måde samme niveau som i onsdags.
Straffe eller ej, vi skal have lært ikke at give dommerne muligheden for at fløjte det, når kampen skal afgøres, hvilket nu har  kostet 3 point i de seneste 2 kampe.
Det ene point betyder dog at Ålbæk fortsat holder sig fri af de sidste to pladser i puljen.