Ålbæk HKs Jyllandsserie damer spillede tirsdag aften ude mod Aabybro, en kamp som Ålbæk meget gerne ville have haft point i. Holdet kom rigtig god fra start, hvor Lene Imer i målet startede med en redning på en friløber og efterfølgende et straffekast. I modsatte ende blev bolden smidt i netmaskerne og efter knap 5 minutters spil var stillingen 1-4 til Ålbæk.
Herefter fulgte 16 minutter uden en blå scoring og den gode start var ændret til at være bagud med 6 mål. Holdet kom dog stærkt tilbage i slutningen af halvlegen, og fik reduceret til pausestillingen 12-10, og kampen var igen åben.

De to hold fulgtes pænt af i 2.halvleg og efter 50 minutter var stillingen 19-19 og alt kunne ske – desværre også det med at gå i sort (tekniske fejl og de ikke helt rigtige beslutninger), hvilket helt klart er holdets problem pt.  Aabybro sagde ja tak til muligheden og vandt kampen 23-19.