Ålbæk HKs jyllandsserie damer gæstede i dag Vrå, en modstander der i sidste sæson ikke lige specielt var ÅHKs kop te, da det blev til to klare nederlag til Vrå/Børglum. Ålbæk var til dagens kamp rimeligt forberedte på modstanderne, og måske lidt mindre på sig selv, da træningsindsatsen i efterårsferien har været rimelig sløj. Om det også har været tilfældet for hjemmeholdet vides ikke, men de første 10 minutter af kampen lignede mere “Gæt en aflevering”.

Der kom efterhånden mere styr på boldene, mens afslutningerne fortsat manglede kvalitet og stillingen derfor kun var 11-11 ved pausen. Ålbæk kom bedst på banen efter pausen og fik skabt en føring på tre mål, begge hold så ud til at være rimelige tilfredse med kampens tempo.
ÅHK holdt en 2-3 måls føring indtil midt i 2.halvleg, hvor Rolin blev præsenteret for et direkte rødt kort. Ålbæk var i angreb, da Rolin bliver trukket i armen bagfra, og i frustration slår hun armen bagud mod den pågældende, hvilket bliver takseret til et rødt kort.

Hjemmeholdet udnyttede overtalssituationen og udlignede. Ålbæk kommer stærkt igen og bringer sig atter foran 22-25, i øvrigt på et mål fra meget spids vinkel sat ind af debutanten Cecilie Sørensen, der fik en forrygende debut, med ikke mindre end fem mål. Som tilfældet var i den første kamp ude mod Hjørring, hvor man tilsvarende førte få minutter før tid, fik man igen gummiarm og smed et par bolde væk, således hjemmeholdet kunne reduceret til 24-25. Tiden løb heldigvis ud og Ålbæk kunne tage to kær kommende point med hjem.

Ålbæk spiller næste kamp torsdag aften på udebane i Øland, hvor kampen er 2.runde i landspokalturneringen.