Ålbæk HKs 1.damer tog søndag eftermiddag imod Sæby HK3 på hjemmebane.
Rækken har i øvrigt skiftet navn fra Jyllandsserien Damer til Jyllandsserien Kvinder (!)
Op til kampen havde vi erfaret, at Sæby HK2 i 3.division havde meldt afbud til deres kamp, ligeledes om eftermiddagen. Det var nu det sædvanlige Jyllandsserie hold Sæby mødte op med.

Ålbæk fik en god start på kampen og var i front gennem de første 25 minutter, hvorefter gæsterne tog over og kunne gå til pausen 11-12. Efter pausen var det gæsterne der konstant var i front med 1-2 mål. Kort efter man gik ind i de sidste 10 minutter var stillingen lige og kampen fortsat åben. To på hinanden følgende udvisninger med 5 minutter tilbage blev kostbare for hjemmeholdet og 2 minutter missede Ålbæk et angreb og Sæby bragte sig i stedet foran 25-27, og Ålbæk reducerede i de dødende sekunder til kampens slutresultat 26-27.

Det var en tæt og spændende kamp , hvor begge hold leverede mange god momenter, men desværre blev der ikke point til begge hold.

Kiki Holm Jørgensen leverede sammen med holdkammeraterne en rigtig god indsat i sæsonpremieren på hjemmebane mod Sæby HK.