Ålbæk HKs JSK hold var favoritter i dagens udebanekamp i første runde af landspokalturneringen Santander Cup, hvor holdet gæstede Horne Hirtshals Håndbold serie 2. Men holdet var lysår fra sin seneste kamp i søndags, og det blev på igen måde en køn kamp.

ÅHK var ganske enkelt ikke klar fra starten og kom aldrig op i tempo, hvilket bevirkede flere tekniske fejl da løbebanerne og afleveringen ganske enkelt ikke passede sammen. Hjemmeholdet kunne gå til pausen  med en føring på 9-6, her var Ålbæk endda heldige at Lene Imer havde flere gode redninger og holdt holdet inde i kampen.  Hornes målvogter Ulla Hansen stod ligeledes en god 1.halvleg krydret med tre reddet straffekast.

Alle tænkte at det måtte være et spørgsmål om tid, før Ålbæk ville komme op i gear, men det blev kun til 5 gode minutter i 2.halvleg, hvilket var nok til at komme i front og få en beskeden sejr med hjem på 14-16.