Ålbæk HKs (JS) damer var torsdag aften gæster hos Vestbjerg IF (S2) i 2.runde af Landspokalturneringen Santander Cup.  Ålbæk var favoritter i dagens opgør,  og kom også bedst fra start og bragte sig foran 1-5 efter fem minutters spilletid – hvilket er noget af det værste der kan ske for Ålbæk holdet, der herefter gik i slow. 10 minutter senere udlignede hjemmeholdet til 7-7 og holdene kunne gå til pausen med stillingen 11-11.

Mille Lund Dahl gav dagens Ålbæk forsvar store problemer, hvorfor Ålbæk efter pausen gav hende endnu mere opmærksomhed og skabte herved igen en 4-måls føring, og holdte sig i front gennem 2.halvleg. Stillingen var 21-26 og der var kun to sekunder tilbage af kampen da Mille Lund fra 22 meters afstand sendte et projektil afsted, hvilket kom overraskende for Ålbæk keeper og bolden gik i mål til slutstillingen 22-26.

Ålbæk er dermed klar til 3.runde af Santander Cup

Kampene i 2.runde skal være afviklet senest den 10.november. Der er pt. følgende færdigspillet nordjyske opgør:
Flauenskjold IF (S3) – Fjerritslev IF (S2)           26-21
Vestbjerg IF (S2) – Ålbæk HK (JS)                    22-26
Nibe HK (S1) – Svenstrup/Godthåb (JS)          12-17