Ålbæk HKs Jyllandsserie damer mødte mandag aften Aabybro HK på hjemmebane, hvor Ålbæk kom bedst fra start, uden dog på noget tidspunkt at få skabt afstand til gæsterne. Det blev en meget tæt kamp hvor Ålbæk desværre ikke fik udnyttet sine chancer særlig godt.
Midt i 2.halvleg var det gæsterne der førte an og Ålbæk der konstant var bagud med et mål eller to. Her blev Ålbæks målvogter ramt direkte i ansigtet på en afslutning og måtte udgå. Det blev i det hele taget en dårlig periode med fire udvisninger, og man måtte til slut se sig besejret 20-22,  i en kamp hvor man følte der burde være vundet.

Holdet spiller igen på torsdag, hvor det gælder 2.runde i Landspokalturneringen Santander Cup, og hvor Ålbæk skal en tur til Vestbjerg.