Ålbæks nyoprykkede serie 2 herre hold fulgte med Hjørrings oprykningsfavoritter de første 25 min. af 1.halvleg til stillingen 16-15, og ÅHK førte endda i en 10 minutters periode. Hjemmeholdet satte dog trump på de sidste fem minutter og kunne gå til pausen foran 21-16.

Ålbæk kæmpede flot videre i 2.halvleg, men det var en kamp hvor holdet var presset på luft i bagkæden, og hvor fejl i angrebet hurtigt blev straffet i kontraangreb. Hjemmeholdets yngste spiller Magnus Rasmussen, var hurtig og godt skydende, og en konstant  trussel for Ålbæk forsvaret, mens det i modsatte ende var Andreas Beck, der gav hjemmeholdet problemer.

Trods et 10-måls-nederlag på 36-26 var Ålbæk tilfredse med egen indsats, man mødte blot et hold, der på dagen var en klasse bedre.