Ålbæk HKs Jyllandsserie damer var søndag eftermiddag på Mission Impossible 7, da holdet gæstede Vrå/Børglum IF. Med 3 afbud var der kun 7 spillere tilbage, hvoraf 2 endda var sygdomsramte, men kæmpede det de kunne –  de gik frisk til den, og trods fem straffekast til hjemmeholdet de første 10 minutter, var stillingen 8-9 i Ålbæks favør efter 20 minutter. Herefter ramlede Kiki og en Vrå spiller hovederne sammen og Kiki måtte desværre udgå resten af halvlegen. Med konstant en spiller i overtal bragte hjemmeholdet sig i front og kunne gå til pausen 15-12.

Kiki kom atter på banen i 2.halvleg, men det var og blev en vanskelig opgave, og efterhånden som kræfterne helt slap helt op, blev vi kørt over med hele 32-18.

Kiki Holm Jørgensen fik et “hønseæg” under det ene øje. Det blev behandlet og hun vendte senere tilbage i kampen. (Arkivfoto)