ÅHKs serie 2 herrer spilledes sidst på eftermiddagen ude mod SEIF Håndbold, og lad det være sagt med det samme, det blev noget rod fra start til slut, og langt fra serie 2 niveau.
Vi førte gennem 1.halvleg, men hjemmeholdet fik reduceret til pausestillingen 8-8.  Vi førte atter gennem 2.halvleg og var foran med 4 mål efter 55 minutter, men det “lykkedes” igen at træffe for mange mindre heldige beslutninger i slutfasen – og 12. sekunder før tid kunne hjemmeholdet bringe sig i front for første gang i kampen, men på absolut det bedste tidspunkt, og vandt det målfattige opgør 18-17.
Efter to sejre i de to første kampe, har vi smidt pointene i de to efterfølgende kampe.

Serie 4 herre blev søndag morgen afbudsramte, og måtte tage til Lundergaard med kun 6 spillere. Holdet formåede dog at holde kontakt til hjemmeholdet indtil 10 minutter før tid, her var kræfterne brugt op, og man måtte se sig besejret 26-19