Serie 1 damernes udebane kamp mod Visse IF blev flyttet fra søndag til torsdag og fra Gug til Ferslev hallen pga vandskade på gulvet i Gughallen.

Ålbæk fik en rigtig god start på kampen og bragte sig foran 2-6, hvorefter hjemmeholdets Pernille Kjær overtog scene og bragte sit hold tilbage i kampen, og Visse kunne gå til pausen med en føring på 15-13.

Visse startede 2.halvleg i et højere tempo, mens vi desværre gik et gear ned, og efter 40 minutter var stillingen 20-14. Vi formåede, med en flot fight af alle spillerne, at komme tilbage i kampen, og med et minut tilbage af kampen var stillingen 26-25. I forsøget på at få det ene point med hjem, blev der spillet 1:1 med hel-bane-pres. Her tog Pernille Kjær sagen i egen hånd, og tonsede igennem en halv banelængde og scorede til slutstillingen 27-25.