Med regeringen og sundhedsmyndighedernes seneste udmelding om at lukke idrætten i syv nordjyske kommuner sættes alle breddekampe på pause i de berørte kommuner.

De skærpede restriktioner for Læsø, Frederikshavn, Hjørring, Brønderslev, Jammerbugt, Thisted og Vesthimmerlands Kommune betyder blandt andet, at kultur- og fritidslivet, og dermed også breddehåndbolden, lukkes ned fra fredag den 6. november til og med 3. december.

Da mange rækker i breddehåndbolden går på tværs af kommunerne, har det ikke blot betydning for håndbolden i de syv kommuner, men i hele Jylland, da foreninger fra de berørte kommuner hverken kan spille kampe i eller uden for deres kommuner, ligesom udefrakommende foreninger ikke kan spille kampe i de berørte kommuner. Samme regler gælder for dommere bosiddende i de berørte kommuner, som ikke må krydse kommunegrænser.

Hvis et hold i en forening, uden for en af de syv berørte kommuner, har en spiller/spillere fra en eller flere af de berørte kommuner kan man melde afbud (Corona afbud), da disse spillere ikke må krydse kommunegrænserne.

Turneringsudvalget vil hurtigst muligt komme med en udmelding om, hvordan turneringen kan genoptages. Det betyder, at de kampe, der pt. er planlagt, bliver stående i HåndOffice med status ”kamp udsat” indtil denne udmelding foreligger.

JHF