Efter Ålbæk HKs serie 2 damer i 3.runde af Jysk Cup besejrede Tornby IFs Jyllandsserie hold, var der onsdag aften hjemmekamp i 4.runde af cuppen, denne gang var modstanderne Sortebakken HK fra serie 1.

Gæsterne var som tophold i serie 1 favoritter til kampen, og det var også gæsterne der kom bedst fra start, hvor Ålbæk gennem de første 15 minutter var bagud med 3-4 mål. Hjemmeholdet fik lidt mere fat, især efter man gik højt på Pernille Bak. Det lykkedes Ålbæk at få reduceret til pausestillingen 14-15

Sortebakken indledte 2.halvleg med en dobbelt personlig opdækning af Catrine Christensen og Signe Christensen, hvilket atter gav gæsterne en føring på tre mål. Ålbæk fik herefter udnyttet den megen plads den dobbelt opdækning gav, og specielt Ditte Rolin og Louise Christensen gode afslutningsmuligheder der blev udnyttet og efter 10 minutter af 2.halvleg kom Ålbæk for første gang i front.

De sidste 20 minutter blev en tæt og intens håndboldkamp, hvor begge hold leverede flot håndbold. Ålbæk førte konstant med 1-2 mål, og jublen var til at tage og føle på, da tiden løb ud og måltavlen viste 29-28 i hjemmeholdets favør.

Tillykke til holdet med en utrolig flot indsats.