Ålbæk HKs serie 1 damer tog onsdag aften fat på 2.runde af efterårets turnering, hvor SEIF håndbold kom på besøg. Ålbæk kunne ikke helt få gang i spillet gennem første halvleg, det var tydeligt at gårsdagens kamp sad lidt i benene. De to hold var meget lige gennem de første 20 minutter af kampen, hvorefter hjemmeholdet skabte en tre måls afstand, hvilket der også var forskellen ved pausen, med stillingen 9-6.

I det første møde mellem de to hold den 31. oktober i Elling, havde Ålbæk problemer med SEIFs bomstærke stregspiller Lise Walther, det lykkedes væsentligt bedre at dæmme op for hende i denne kamp, desuden var hjemmeholdets bredde noget større end gæsternes der har få spillere til at lave målene,  hvilket blandt andet var med til, at Ålbæk stille og roligt øgede afstanden gennem 2.halvleg, og vandt kampen 23-16.

Ditte Rolin var stærkt spillende i slutfasen og fik også ryddet godt op i forsvaret.