Serie 1 damernes kamp på udebane mod SEIF blev rimelig som forventet. Trods vi var forberedte på indspilningerne, lykkedes det hjemmeholdet at spille dette kort ganske fornuftigt. Vi kunne dog gå til pausen foran 11-8. SEIF indledte 2.halvleg i et lidt højere tempo, hvor den tidligere ålbækker Mathilde Fuglsang var flyvende og med tre hurtige scoringer fik udlignede til 11-11. Ålbæk fik dog sat en bremser på, fik atter etableret et lille forspring, før tre på hinanden følgende udvisninger til Ålbæk, atter bragte hjemmeholdet ind i kampen. Ålbæk fik igen overtaget og momentum, kørte derefter stille og roligt en sejr hjem på 21-17, og dette til trods for at to af holdets normalt største profiler ikke var på toppen i dagens opgør. Hvilket bl.a. medførte at unge Lærke Thomsen fik spilletid i bagkæden, og kvitterede med 3 scoringer fra backen.

2.holdet i serie 3 var ligeledes på udebane søndag eftermiddag, hvor holdet var en tur i Hjørring for at møde Skibsby/Højene IF. Det endnu ikke sammenspillede Ålbæk hold leverede en god kamp, men måtte se sig besejret 19-17.