Ålbæk HKs serie 2 damer var i dag på besøg i Løkken.  I lighed med hjemmekampen var det igen Løkken der fik den bedste start på kampen. Ålbæk kunne simpelthen ikke få sit spil til at kører og 10 minutter ind i kampen var stillingen 4-2 til hjemmeholdet. Ålbæk fik byttet rundt på nogle pladser og wupti begyndte spillet at hænge bedre sammen, og man kunne gå til pausen foran 10-17 og det så ikke ud til at hjemmeholdet havde værktøjet til at ændre herpå, selv om kampens mest dominerende spiller var hjemmeholdets Katrine Mariegaard, der stort set fik enhver bold hun rørte i mål.

Ålbæk fortsatte med at være skarpe i 2.halvleg hvor man midtvejs førte 13-28, hvorefter luften gik lidt ud af ballonen og hjemmeholdet og især føromtalte Mariegaard scorede seks på stribe. Ålbæk strammede herefter  skruen lidt igen, og fik en storsejr på 22-39. I en kamp hvor Caroline Corfitzen fik debut på 1.holdet og kvitterede med to flotte scoringer.