Ålbæk HKs serie 2 herre gæstede i går Sæby HK, der måske har noget af rækkens bedste spillemateriale, men indtil nu har fristet en tilværelse under nedrykningsstregen. ÅHK vandt det første opgør hjemme med en enkelt pind, og da holdet pt er afbudsramte var der ventet en vanskelig kamp. De to hold fulgtes pænt af de første 20 minutter, herefter blev Ålbækkerne trætte og hjemmeholdet havde et større løbepensum og kunne gå til pausen med en sikker føring.  Hjemmeholdet bragte sig i 2.halvleg foran med 21-13 og det så ikke for smart ud.

Ålbæk genfandt viljen og løsningerne, kæmpede sig flot tilbage og fik reduceret til 26-24, men resurserne var ved at være brugte samtidig med at holdet løb ind i tre på hinanden følgende udvisninger, så hjemmeholdet kunne tage et sikkert stik hjem på 30-24. Dermed er Sæby bedst i det indbyrdes regnskab.

Ålbæk er gået fra 1. til 5.pladsen på blot 2 uger og der venter en utrolig spændende afslutning på sæsonen, med to kampe tilbage og stor jævnbyrdighed i rækken.