Ålbæk HKs serie 2 herre leverede holdets absolut bedste kamp, da man lørdag eftermiddag hjemme tog imod topholdet Sæby HK der fører rækken med maksimum point. Desværre løb Ålbæk ind i en række frustrations udvisninger i 1.halvleg, hvor spillerne følte at sol og vind ikke blev fordelt ligeligt – det kostede derimod 12 minutter i undertal og bragte gæsterne i front med 14-18 efter 1.halvleg.

Sæby HK er blevet forstærket på højre backen af Steven Larsson der har spillet i tre udenlandske ligaer og har spillet for både det svenske og det britiske landshold. Sidst nævnte var han anfører for under OL i 2012. Steven blev da også kampens topscorer med 9 mål.

Ålbæk leverede en rigtig god indsats fra alle mand, og selv om holdet måtte se sig besejret 31-34, var der stor tilfredshed med en fin og velspillet kamp.