Ålbæk HKs serie 1 damer gæstede søndag eftermiddag Astrup/Sønderskov/Bindslev/Tversted i Tannisbugthallen. De to hold gav hinanden en rigtig tæt kamp i det første opgør, hvor Ålbæk træk det længste strå med en smal sejr på 24-23, i øvrigt hjemmeholdets hidtil eneste nederlag.

Ålbæk havde i onsdags sikkert sig oprykningen, og det var tydeligt at holdet slet ikke var tilstede i kampens start og hurtigt kom bagud 6-1 og 11-6, fik scoret et par mål mere inden pausen til stillingen 11-8

De blå kom væsentlig bedre på banen efter pausen, hvor man første fik udlignet til 11-11 og kom foran for første gang 12-13. Det blev en tæt halvleg hvor hjemmeholdet 1 minut før tid var i angreb og foran 21-20, Ålbæk blev på et tidspunkt nød til at lade hjemmeholdet afslutte for at komme i boldbesiddelse, men hjemmeholdet udnyttede muligheden og vandt kampen 22-20, hvilket var Ålbæks første nederlag i sæsonen.