Ålbæk HKs 1.hold damer der i foråret rykkede ud af Jyllandsserien (Danmarksserien) og havde fredag aften sæsonpremiere i serie 1, hjemme mod Astrup/Sønderskov/Bindslev/Tversted. Det blev en meget jævnbyrdig kamp hvor gæsterne første føring kom kort før pausen til 12-13.

2.halvleg fortsatte meget jævnbyrdigt og mod slutningen var Ålbæk i front med 20-18, hvorefter holdet gik i stå og begyndte at lave flere fejl i begge ender af banen, hvilket gæsterne udnyttede og vandt kampen 21-24.

Hos Ålbæk var der debut til Sille Vestergaard Nielsen (Strandby/Elling). Sille faldt utrolig godt og hurtigt ind i spillet. Sanne Larsen (Hjørring) skulle ligeledes have haft debut, men var så uheldig at få en fiberskade i låret under opvarmningen. Der var desuden comeback til Karina Jørgensen der er vent tilbage efter 3 års pause.

2.hold damer i serie 4 spillede torsdag aften sæsonens første kamp. Holdet var på udebane i Lendum, og fik en sikker sejr på 12-18. Holdet består af unge spillere i alderen 19-20 år. Holdet stoppede under coronaen som ungdomsspillere, men har nu heldigvis fået lysten til bold og fællesskab tilbage. De 10 spillere træner en enkelt gang om ugen.