Tilmelding til Santander Cup (LP) 2021 / 2022

Santander cup (LP) er en turnering for foreningers førstehold, der kan derfor kun tilmeldes ét hold i hver række. Taberne i de første tre runder overføres til Jydsk Cup.

Foreninger der deltager i holdfællesskab med deres førstehold, skal kun tilmeldes under dette. Foreninger, der har indgået holdfællesskab, kan tilmelde et hold i Jydsk Cup i den pågældende kategori, såfremt holdfællesskabet rangerer i 2. division eller derover, og moderforeningens førstehold ikke rangerer højere end Jyllandsserien.

Laveste rangerende hold får altid tildelt hjemmebane. Ved hold på niveau er det først udtrukne hold, som har hjemmebane. Når elitehold indgår i turneringen vil der ske en seedning af dem.

Antal hold der skal deltage i slutrunderne (DHF) udregnes efter, hvor mange hold JHF har i henholdsvis ligaen og 1. div. i forhold til øvrige distriktsforbund.

Tilmelding:

Som tidligere bliver alle førstehold fra liga til og med Jyllandsserien AUTOMATISK tilmeldt. Såfremt man som automatisk tilmeldt ikke ønsker at deltage, skal man framelde sig på jhf@dhf.dk. Se alle de forhåndstilmeldte hold på HåndboldInfo.

Alle øvrige hold:

Serie 1, 2, 3, og 4 skal tilmelde sig via HåndOffice Tilmeldingen kan løbende ses på HåndboldInfo (fra 5. august 2021)

Tilmeldingsfrist:

Sidste frist for tilmelding er mandag den 30. august 2021 

 

Lodtrækning: 

Lodtrækning til 1. runde vil ske mandag den 6. september 2021 og offentliggøres samme dag på haandbold.dk. Hvor også datoer for de kommende lodtrækninger vil fremgå.

 

Ålbæk HK er tilmeldt i såvel damer som herre.