Ålbæk HKs serie 3 herre indledte sæsonen med et lokalopgør mod Skagen HK, hjemmeholdet kom godt fra start,  og kunne gå til pausen med en føring på 11-4.

Kenneth Jørgensen leverede en flot 1.halvleg i målet, og var stærkt medvirkende til ,at holde gæsternes scoringer ned på blot 4.

Havde man drømt om, at Ålbæk fortsatte i samme stil efter pausen, havde man da taget grundigt fejl. De to point var jo næsten på bogen, så hvorfor lave mere – sådan virkede 2.halvleg der ikke ligefrem bød på flot håndbold. Tempoet blev sat ned, hvilket gæsterne udnyttede og kom bedre med i kampen og  vandt faktisk 2.halvleg med 4-7.

Ålbæk vandt dog kampen med en sikker sejr på 15-11, hvor gæsterne scorede det sidste mål på straffe efter tiden var gået.

Desværre måtte man konstaterer at én dommer i serie 3 herrer, bestemt ikke er den mest geniale beslutning på dette område. Der er ganske enkelt for meget urent spil i denne række, til en dommer i denne gruppering. Det er til skade for spillet, spillerne og dommerne og bør ændres i de kredse hvor muligheden er der.