Det var spændende om ÅHKs serie 1 damer kunne rejse sig, efter en noget mager indsats i onsdagens landspokalkamp. Modstanderen i sæsonpremieren var Nøvling IF 2 (1.holdet er 3.division), som vi ikke havde det store kendskab til, hvilket var gensidigt.
De to hold startede dog også ganske forsigtig ud, hjemmeholdet var dig i front gennem halvlegen, og kunne gå til pausen foran 8-5.

Ålbæk fik mere gang i angrebet efter pausen, og bragte sig i front med 12-7, hvorefter holdet gik i stå, ved stillingen 13-8. Gæsterne fik derefter en god periode, og specielt Amalie Pedersen (7 mål) der fik reduceret til 13-12, og kampen var atter åben. Ålbæk fandt rytmen igen og kom godt tilbage i slutfasen, hvor holdet vandt kampen 19-15.

Theresa Roug var sikker på straffekast og scorede 6 gange på lige så mange forsøg.

Der er desværre nu 3 uger til næste kamp, der spille på hjemmebanen i Ålbæk Idrætscenter lørdag den 19.oktober kl. 15.05 mod holdfællesskabet Astrup/Sønderskov/Bindslev/Tversted