Ålbæk HKs serie 1 damer spillede søndag hjemme mod Aabybro HK. Begge hold havde vundet deres første kamp, og gæsterne så overbevisende som en 10-måls-sejr. Vi var gennem flere sæsoner i pulje med deres U18 hold i 2.division, men har ikke tidligere mødt dem på seniorniveau, så vi var lidt spændte på mødet.

Det blev som ventet et tæt opgør, hvor de to hold fulgtes ad i scoringer. ÅHK fik på et tidspunkt en tre måls føring men blev atter hentet, og det var hjemmeholdet der sekunder før pausesignalet udlignede til 13-13. Gæsterne havde i første halvleg rimelig succes med to stregspillere, hvilket fik hjemmeholdet til at have måske lidt for meget fokus herpå efter pausen. En bagspiller der ikke havde gjort særlig meget væsen af sig i 1.halvleg, fik nu lidt for meget plads og scorede fire gange i træk. Ålbæk fik tildels løst problemet og kom tilbage i kampen. Med en stærk vilje præget indsats, hvor alle var med til at løfte, fik hjemmeholdet skabt afstand og fastholdte en 5-6 måls føring kampen ud. Det blev en dejlig sejr på 31-26 – og hvor alle spillerne kom på scoringstavlen.